Liten oppdatering ;)

Hei!

Kom på nå nettopp at det i dag er en måned siden jeg startet denne bloggen. Jeg synes det har gått utrolig fort og jeg har laget mange fine innlegg siden da. Morsomt å se hvor mye egentlig bloggen har utviklet seg siden da og hvor mange flotte lesere og kommentarer jeg har fått. Stå på videre, jeg er utrolig glad i dere alle sammen :D

 

Til dere!

Hei!

Dette innlegget tenkte jeg å dedikere til alle dere supre lesere. I det siste har antall lesere på bloggen min omtrendt skutt i været. Og mange kommentarer har det også blitt. Jeg vil derfor personlig takke alle som leser og kommenterer på bloggen min. Med tanke på at jeg har hatt bloggen under en måned, har over 100 lesere og fått inn over 120 kommentarer er jeg kjempe fornøyd med hvordan dette har utviklet seg. Stå på videre og varm et lite bloggerhjerte :) Her kommer et lite inspirasjons bilde :)

Liten anbefaling :)

Hei!

Det er ikke ofte jeg får post, men når jeg først får det blir jeg kjempe glad! I dag fikk jeg det nyeste Det Nye Shape Up, som jeg har ventet en stund på. Simpelthen elsker de bladene. Det står så mye nyttig om både mat, trening og mye annet innen trening og kosthold. Hvis du ikke allerede leser dette bradet anbefaler jeg virkelig å gjøre det. Her kommer noen bilder av badet. Enjoy!

Forsiden av bladet :)En av øvelsene det står om i bladet!Dette er "forsiden" til mote og skjønnhet som det står om i bladet.

Håper du synes dette ser spennende ut og begynner å lese bladet, om du ikke allerede gjør det :)

Bildene er tatt med Nikon D50 og redigert i photoshop

En liten anbefaling :)

Hei!

I dag tenkte jeg å anbefale en bok jeg holder på å lese. Den heter Kakerlakkene og er skrevet av Jo Nesbø. Dette er den andre boken hans i bokserien om Harry Hole. Boken kom ut i 1998 og har fått gode kritikk er. 

Handling:

I denne boken drar Harry Hole til Thailand for å bistå politiet der i en mordsak. Den norske ambassadøren der ble funnet myrdet på et horehu i Bangkok. I Oslo prøver de å legge en plan på hvordan en skandale skal unngås. Harry Hole setter seg på et fly til Bangkok med fylleånde og B12-sprøyter. Han har fått beskjed om å dra ned til for å bistå politiet i Bangkok i denne mord saken. Snart vandrer han rundt i Bangkoks gater blandt templer, turistreklamer, barneprostituerte og go-go barer. Etter hvert oppdager Harry Hole at det dreier seg om noe mer enn et mord: Det er noe som kravler og kryper bak veggene. Noe som ikke tåler dagens lys.

Vurdering:

Fikk du lyst til å lese nå? Det fikk i alle fall jeg. Jo Nesbø skriver utrolig bra, og det er en spenning gjennom hele boken. Det er også en del utforventet, som man blir ganske overrasket over å lese. Jeg skal ikke gi eksempler, dette får dere finne ut selv. Dette er en bok og en bokserie jeg virkelig anbefaler alle som liker krim og spenning å lese. Men det er lurt å begynne emd første bok som heter Flaggermusmannen. Da er det mye enklere å få med seg handlingen videre. Skal jeg gi kerningkast på denne boken vil jeg gi en 5´er. Det er bare og begynne å lese, dette er en bok en ikke klarer å legge fra seg!
Tusen takk for mange fine år

Harry Potter

I går var jeg å så siste del av Harry Potter and the Deathly Hallows. Av respekt til de som ikke har sett den enda kommer jeg ikke til å fortelle noe om den.

 

Helt siden 1999 da jeg var 7 år og den første Harry Potter boken, Harry Potter and the Philosopher´s Stone kom ut på norsk og frem til i går da jeg så den etterlengtede og kanskje fryktede Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 på kino har jeg vært fan. Jeg som mange andre vil si at Harry Potter har fulgt meg gjennom oppveksten og var en del av barndommen min. Så jeg må si det er veldig trist og rart at det nå er over. At det ikke vil komme flere filmer og bøkr om den store trollmannen Harry Potter.

 

Mange lurer sikkert på hva de skal finne på nå. Det er jo sinnssykt at det har tatt 12 år siden den første boken kom ut på norsk og frem til nå hvor den siste boken har kommet ut på kino. Jeg har lest bøkene flere ganger og sett filmene frem til den sjette så mange ganger at jeg har kommet ut av telling. Og nå kommer det ikke mer om denne trollmannen vi alle har blitt så glad i.

Jeg husker da jeg var liten og første bok kom ut, da vi alle samlet oss rundt og hørte på mammas høytlesing. Helt frem til jeg ble så stor at jeg begynte å lese bøkene selv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest bøkene, men de er like underholdene og spennende hver gang. En tidløs serie som alle som var barn på 90-tallet husker, men aldri vil glemme.

 

Har du ikke sett den siste filmen er det å anbefale, det var virkelig den perfekte slutten.

Stieg Larsson - Millenniumtrillogien

 

Stieg Larsson - Millenniumbøkene

 

I dette innlegget tenkte jeg å skrive om en bokserie som sikkert veldig mange har lest og sett filmene til. Jeg skal i dag skrive litt om bøkene, som virkelig er å anbefale om du ikke har lest dem.

Stieg Larsson ble født 15 august 1954. Han var en svensk forfatter, journalist og redaktør. Handøde 9 november 2004. På 2000 tallet skrev han krimromanene under samlernavnet Millenium-serien. Denne handler om det umake paret Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander. Ingen av Larssons bøker ble utgitt før hans død, men da boken Män som hatar kvinnor 2005 org. tittel kom ut et år etter hans død ble den umiddelbart en bestselger. Det har til sammen blitt utgitt tre bøker i denne serien, og den fjerde ble påbegynt da Larsson brått døde av et hjerteinfarkt. Familien ble da enige om at denne ikke skulle publiseres fordi ingen kunne skrive som ham. De tre utgitte bøkene i denne serien heter orginalt:

-       Män som hatar kvinnor 2005

-       Flickan som lekte med elden 2006

-       Luftslottet som sprängdes 2007

De norske bøkene heter:

-       Menn som hater kvinner 2006

-       Jenta som lekte med ilden 2007

-       Luftslottet som sprengtes 2007.

 

Bok 1 Menn som hater kvinner

Handlingen

 Mikael Blomkvist, en journalist og medeier i  tidsskriftet Millennium blir dømt til  tre mnd.  fengsel. Dette for å ærekrenke industrimannen Hans-  Erik Wennerström. Årsaken var en artikkel  Blomkvist skrev om Wennerström i Millennium. For at  det  ikke skal bli altfor mye oppstyr slutter Mikael  i Millennium og får deretter en  merkelig telefon av en  advokat i Hedestad som vil at Mikael skal komme opp dit  og møte hans klient.

Klienten er ingen ringere enn Henrik Vanger den tidligere direktøren i det en gang så store Vanger-konsernet. Mikael bestemmer seg for å dra opp dit og høre på hva denne Henrik Vanger har å si, og får høre en historie helt utenom det vanlige. I 1966 forsvinner Henrik Vangers slektning Harriet Vanger sporløst. Snarere 40 år har gått og forsvinningen hennes er fortsatt et mysterium. Henrik Vanger er overbevist om at hun har blitt myrdet av en i familien.

Han vil at Mikael skal gjøre et siste forsøk på å finne ut hva som skjedde nå som alle andre har gitt opp. Men dette må holdes hemmelig, så for å dekke over skal Mikael samtidig skrive Henrik Vangers biografi. I gjengjeld skal Mikael få en belønning han ikke kan si nei til. Etter hvert får Mikael hjelp av hackeren Lisbeth Salander. Sammen klarer de å løse den 40 år gamle gåten, men finner ut at den både er skremmende og grotesk.

 

Bok 2 Jenta som lekte med ilden

Handling

 

Mikael Blomkvist er tilbake i Millennium etter ett år i Hedestad. Millennium ansetter nå en ny journalist Dag Svensson, på frilansbasis for å utrede forbindelsene mellom forskjellige kjente personer og tilfeller av trafficking fra Øst-Europa. Samtidig arbeider Dags samboer Mia Bergman på sin doktoravhandling om kvinnemisshandling og de to har et tett samarbeid.

Samtidig får vi lese om Lisbeth Salander som lever en lenger tid i utlandet etter å har fått tak i en hel del penger på ulovlig vis. Etter en stund vender hun tilbake til Sverige, men selv om hun nå er økonomisk uavhengig har hun fortsatt problemer. Vi får både høre om hendelser som har skjedd for en tid tilbake og nå nylig.

Dag Svensson kommer stadig over navnet Zala i sin research. Lisbeth Salander hacker seg inn i Dags pc og leser at Dag har kommet over navnet Zala, et navn Lisbeth har vist om lenge. Hun bestemmer seg derfor for å besøke Dag og finne ut hva han vet om Zala. Samme kveld Lisbeth har vært på besøk hos Dag og Mia blir de funnet myrdet og Lisbeth blir hovedmistenkt. Boken ender med en kamp mellom liv og død for en far og hans datter.

 

Bok 3 Luftslottet som sprengtes

Handling

 

 To personer blir fraktet med helikopter til et  sykehus  i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salander som har blitt  skutt i hodet og levende begravd av sin egen far. Den  andre er Lisbeths far som også er livstruende skadd  etter at Lisbeth angrep ham med en øks. Lisbeth må nå  kjempe en kamp både for å overleve hodeskaden og får å  overleve sin far som ligger på et rom litt lenger ned  i samme korridor på  sykehuset. I tillegg er Lisbeth  siktet for drap på flere personer i Stockholm. 

 

Samtidig graver Mikael Blomkvist etter sannheten , for har vet at Lisbeth er  uskyldig.. mens han gjør dette får han også vite en hel del om Lisbeths fortid  som hun har prøvd å skjule en lang tid. Tilslutt må Lisbeth i retten, ender det  godt til slutt eller må Lisbeth betale for noe hun ikke har gjort? Eller har hun  gjort det?

 

Jeg mener om du ikke har lest disse bøkene, men bare sett filmene har du gått glipp av noe stor og det er bare å sette seg ned og begynne å lese. Bøkene har en spenning i likhet med filmene gjennom hele. I tillegg til at du får utrolig mye mer av historien enn det som er i filmene. Fint lesestoff å ha med seg på ferie denne sommeren.

 

 

 

 


Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits