Den nye og helt fantastiske :D

Hei!

Jeg beklager at jeg ikke har skrevet på noen dager, men har vært på ferie og kom hjem i går. I dag er det mange jenter som bruker rettetang på håret sitt. Den aller beste retetangen på markedet er GHD. Og nå har GHD kommet med en ny Limited Edition, GHD Pink Orchid Limited Edition. Kjennetegnene til denne tangen er: rosa er tilbake. Nå i en enda dypere og mer intens farge. (Jeg synes fargen ser mer lilla ut, men det er min mening.) Dette året heter Pink Limited Edition "Pink Orchid". Årets styler er den populære GHD Gold Classic styler. Den er utstyrt med en matt sort farge og varmeplaten er i matchende rosa. Platene til stylingtangen er forbedret for å sikre en perfekt gli over håret og et høyglanset resultat. Den avrundede tangen og de lett beveglige platene gjør det mulig å bruke denne  tangen til den mest utrolige frisyrer, alt fra rett hår til sensuelle krøller. Du får også med en eksklusiv pink veske som kan brukes som et varmebeskyttende etui eller til en elegant veske.

Kjøper du denne tangen kommer 10 pund til å bli donert til kreftforeningens Rosa sløyfeaksjon mot kreft. Du vilikke bare kjøpe en stylingtang, men også støtte og gjøre noe for kvinnenes sak.Platene til GHD Pink Orchid Limited Edition er belagt med en glanset finish slik at tangen skal gli lettere gjennom håret og at det blir det ultimate profesjonelle resultatet. Det medfølger et varmebeskyttende deksel til denne tangen som du kan ta på selvom den fortsatt er varmt, dette slik at den raskt kan pakkes ned. Denne herligheten kommer i en lekker rosa aften/partyveske prydet med sorte blonder. 

Har du ikke en GHD rettetang/stylingtang er det påtide å skaffe seg en. Den er helt fantastisk og utrolig smart. Det er ikke noen graderegulering på den, fordi den regulerer dette selv etter hvor mye hår du tar med, dette for å skåne håret og ikke skade det. Selv har jeg en GHD Midnigth Collection Deluxe Gift Set som jeg er kjempe fornøyd med. De er ganske dyre, men varer i en evighet.

Kérastase - Nutritive

 

 Kérastase - Nutritive

Jeg beklager at jeg ikke har fått skrevet noe innlegg på noen dager, men etter alt som har skjedd i det siste følte jeg for å vente litt til jeg begynte med noenlunde vanlige innlegg igjen. I dag tenkte jeg å skrive litt om håret, og hvor mye dette faktisk betyr for oss. I alle fall er det slik med meg at ingenting er fint om jeg ikke ser bra ut på håret.

 

Et hårshampoomerke jeg har forelsket meg i er Kérastase. Dette merket er spesialister på hår og hodebunn og de har sjampo til alle og en hver. Enten du trenger en for tørt hår, farget hår, fett hår eller fet hodebunn og tørre tupper. Kérastase har for alt. Det er veldig mange produktet i dette merket så jeg kommer til å lage flere innlegg til dette temaet. Dette slik at jeg kommer gjennom alt og det ikke blir altfor mye å lese på en gang. I denne delen tar jeg for meg serien som heter Nutritive.

 

Nutritive

 

Produktene i Nutritive serien tilfører næring til tørt hår, tørt og gjenstridig hår, samt til tørt, krøllete hår. Håret blir skinnende mykt og glatt.

 

Bain Satin 1 er en næringsrik shampoo for normalt til litt tørt hår. Denne luksuriøse shampooen gir næring til håret, samtidig som den beskytter hårfibrene og gjør håret mykt, smidig og glansfullt. Denne shampooen er ideell for normalt, litt tørt eller sensitivt hår. Til denne sjampoen finnes det en kur som heter Lait Vital og en leave-in krem som heter Nectar Thermique.

Lait Vital er en næringsrik og lett kur for normalt til litt tørt hår. Denne kuren gir næring til håret uten å tynge det. håret blir mykt, glansfullt og smidig.  

Nectar Thermique er en pleiende og næringsrik varmebeskyttende leave-in krem til håret. Denne kremen gir pleie til tørt og meget tørt hår. Den motvirker brudd på hårstrå med opp til 90% ved regelmessig bruk. Leave-in kremen gir et mykt og glansfullt hår som er lett å gre og style. Denne skal ikke skylles ut. 

 

Bain Satin 2 Shampoo, denne er for tørt og sensitivt hår. Denne næringsrike shampooen renser og behandler håret fra rot til spiss.Silikon derivater og glukose proteiner glatter ut hårfibrene og gjør håret mykt, smidig, glansfullt og lett. Til denne shampooen finnes balsamene Masquintense for fint hår/tynt hår og Masquintense for tykt hår.

Masquintense for fint/tynt hår er designet for svært tørt, sensitivt og skadet hår. denne hårkuren etterlater håret glatt, silkeaktig, mykt og utrolig glansfullt.

Masquintense for tykt hår er en intensiv og næringsrik kur for tykt, svært tørt og sensitivt hår. Denne behandlingen gir optimal næring til håret fra rot til spiss. Håret blir glansfullt og mykt. Denne harkuren er formulert med proteiner og glukose som omvandler tykt og tørt hår til mykt, smidig og lett hår. Kuren er laget med spesielt utvalgte ingredienser som gjenoppretter hårets naturlige glans.

 

Bain Satin 3 shampoo er for meget tørt og sensitivt hår. denne er enda merpleiende , og renser og behandler enda mer enn Bain Satin 1 og 2. Til denne shampooen kan du bruke en hårkur som passer til ditt hår.

 

Bain Oléo-Relax Shampoo er en utglattende shampoo som skal hjelpe og kontrollere krusete, krøllete og uregjerlig hår. Denne gir en umeddelbar glatthet, opptimalt med næring og har en Anti-Frizz effekt. Håret blir mykt, silkeaktig og får et langvarig volum og kontroll over krøllene. Bain Oléo-Relax inneholder ingredienser som glatter ut og gir næring til håret. Til denne serien finnes også Oléo-Relax Nutri Huile + Anti-Frizz, Masque Oleó-Relax, Masque Oléo-Relax Slim og Masque Oléo-Relax Nuit. 

Oléo-Relax Nutri Huile + Anti-Frizzer et utglattende serum som kontrollerer fint, tørt, krusete og uregjerlig hår. Den har en mykgjørende formel som gjør håret silkemykt og mer håndterbart, samtidig som den gir en fantastisk glans. Håret blir mykere og får langvarig volum og kontroll.

 

Masque Oléo-Relax er en utglattende hårkur for tørt og krusete hår. Dens formel og ingrediender vil gjøre håret mykt og silkeaktig. Anti-Frizzen vil hindre at krusen kommer tilbake i fuktig vær. 

Masque Oléo-Relax Slim er en hårkur for dem med tykt, tørt og krusete hårtyper. Denne kuren vil hjelpe til å gjøre håret mykt og silkeaktig, samtidig som den hjelper til med å redusere hårets volum. Den har en trio av oljer i seg som styrker, gir kontroll og slanker hårets fibere. Håret blir mykt, mer håndterbart og får en 24 timers anti volum og anti krus beskyttelse.

Masque Oléo-Relax Nuit er en næringsgivende leave-inn kur med gjenoppbyggende virkning til meget tørt og rebelsk hår. Den har en 72-timers Anti-Frizz beskyttelse og pleier håret ditt mens du sover. Denne påføres i vått eller tørt hår om kvelden og skal ikke skylles ut.

 

Bain Oléo-Curl shampoo er for tørt og krøllete hår. Den har en næringsrik formel og gjør håret smidig, lett, mykt og skinnende fra rot til spiss. Den definerer også krøllene og beskytter mot fuktighet, temmer håret og gjør det krusfritt. I denne serien finnes også produktet Masque Oléo-Curl Intense.

Masque Oléo-Curl Intense er en kur som er ekstra næringsrik. Den kontrollerer håret og gir definerte krøller. Dette er en gjennomtrengende kur som gir nytt liv til dine krøller. Den er formulert spesielt for krøllete hår og designer for å gi fuktighet og næring til krøllene. Du får en bedre kontroll og mer definerte krøller med denne kuren, i tillegg til skinnende glans.

 

Alle kurene til Kérastase kan også brukes  som balsam. Da tar du litt på en finger og tar det ut i hele håret. La det virke 2-3 min. og skyll ut. Dette hjelper utrolig mye og du får et skinnende, blankt og mykt hår.  

Kérastase får du kjøpt hos de fleste frisørsalonger. Der dette merket selges er de veldig opptatt av at du skal få den riktige shampooen og balsamen for ditt hår. Mange bruker shampoo og balsam fra matbutikk og lignende fordi de mener dette er billigere. Dette er ikke sant. Med frisørshampooen skal du bare bruke shampoo på størrelse med en ert, men du kan gjerne vaske håret flere ganger. Jeg bruker dette merket selv og vasker håret mellom annenhver dag og hver dag. Da har jeg shampooen i rundt ett halvt år, kanskje lenger. I en av frisørsalongene jeg jobbet i en gang regnet vi ut hvor mye hver vask kostet hvis du har shampooen i ett halvt år, det ble langt under 1 kr. pr. vask. Men dette kommer an på hvor du kjøper den og hva prisen er. 

Glo minerals

Hei!     

Som omtrent alle andre jenter på min alder bruker også jeg sminke. Men istedenfor å kjøpe billigsminke på HM tror jeg huden har mye bedre av litt dyrere og mer eksklusiv sminke. Jeg bruker Glo minerals og er kjempe fornøyd. Etter jeg begynte med dette merket har jeg mindre porer og urenheter, noe som jeg synes er kjempe bra. Dette er en mineralsminke og er veldig lett i konsistensen. Når man bruker den får huden "puste" og blir ikke "innestengt" som mange foundationer kan forårsake.

 

Og jeg er ikke alene om å bruke Glo minerals. Den har blant annet blitt godt tatt i mot av dermatologer, plastiske kirurger og hudpleiere. Dette er fordi den er helt super etter kjemiske- og laserbehandlinger. Denne sminken behandler og pleier huden faktisk. Glo minerals har fått enormt med pressedekning hver måned og har blitt et av markedets ledende mineral makeup merker.

 

Noen av de andre fordelene med Glo minerals:

-       Anti aging

-       Beskytter huden mot frie radikaler

-       Stort utvalg i farger og produkter

-       Hudpleiende egenskaper

-       Det er vitamin C, A, K, E og grønn te i produktene

-       Naturlig solfaktor

 

Glo minerals har produkter til alle aldre og hudtyper, så du finner alltid produkter som passer for deg. Glo minerals selger ikke bare sminke, men også børster og hele børstesett i høy kvalitet. Er børstene fått mye sminke på seg kan du vaske dem under vann med litt balsam for å holde dem myke og fine.

 

Selv har jeg prøvd flere andre merker også, som L´Oreal, Maxfactor og i.d Bare Minerals, men jeg har alltid falt tilbake til Glo minerals. Jeg synes den sitter best og er enklest å påføre. I tillegg er dette en mineralsminke, som skal være veldig bra for huden. Glo minerals fås kjøpt på flere nettsider, blant annet; http://www.coverbrands.no  http://www.gloprofessional.com http://www.makestyle.no og http://www.makeupmekka.no Det finnes også noen frisørsalonger som selger dette sminkemerket.

Jeg anbefaler Glo Minerals på det sterkste.

 


Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits