Fadderuken på Markedshøyskolen :)

Hei :)

På lørdag var avsluttningsfesten for fadderuken på markedshøyskolen. Men det har også skjedd utrolig mye morsomt ellers denne uken. Den startet forrige mandag da vi først ble delt inn i faddergrupper, deretter dro vi på Egon i Karl John og begynte drikkingen. Etter dette dro vi til Klingenberg Kino for å få litt info av bland annet rektor, her hadde vi også 1 minutt stillhet etter 22.07.11. Da vi var ferdig der dro vi til skolen for å ordne med studentkort. Så Dro vi hjem til 2 av fadderene våre på vors. 

Tirsdag var det ut til Langøyene i Oslo :) Her var ikke jeg med, men har hørt av de som var med at det var utorlig morsomt :D

Onsdag var det pub til pub. Trenger jeg å si mer? Vi gikk fra pub til pub i Oslo og hadde forskjellige oppgaver vi måtte gjøre for å få poeng. det gikk også å få ekstra poeng. Vi endte tilslutt opp på skolen igjen i Hvelvet som er studentpuben på skolen.

Torsdag var det piratcruise her var det for de som hadde kjøpt billetter på forhånd en båttur med mye gøy. Alle var selvfølgelig utkledd som pirater. jeg var ikke med her, men på et vors på Frogner.

Fredag skjedde det ikke så mye, men på lørdag var det full fest. Jeg klarte da selvfølgelig å bli syk til dette og var ikke med. Men jeg har hatt en kjempe uke selv om. Jeg vil absolutt anbefale å begynne her, ikke bare pga. fadderuken, men også fordi det er en kjempe bra skole.

Fadderuken :D

Hei!

Jeg beklager at jeg ikke skrev noe i går, men skolen begynte da og også fadderuken som de kaller Into Campus. Det er hele denne uken og det skjer utrolig mye morsomt. I går var jeg ikke hjemme før nærmere tolv, så der har dere årsaken til null blogging :). Det er veldig mye aktiviteter som skjer resten av uken, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget. Men her kommer ett lite innlegg om hva som kommer til å stå på planen min denne uken, og som allerede har gjort det.

Into Campus

Dette er eventet på starten av året som skal gi deg som student muligheten til å bli kjent med skolen, medstudenter og foreleserene. Denne uken er det mye som skjer. For å nevne noe er det konserter, båtturer og morsomme aktiviteter + mye, mye mer. Det blir nesten som en liten mini russetid stappet inn i en uke. ;) 

Jeg kommer med en oppdatering i slutten av uken og forteller hvordan det har vært :DSkole!

Hei!

Ja, nå lurer sikkert mange av dere på hvorfor jeg skriver om skole i dette innlegget. Men det har seg slik at jeg i går søkte skoleplass (Vet jeg er sent ute, men de hadde ledige plasser igjen :P) Jeg søkte Markedshøyskolen i Oslo. Der måtte jeg sette opp et 1. 2. og 3. valg. Dette slet jeg litt med før jeg søkte. Men av de 6 linjene de har der kom jeg til slutt frem til 3 stk. jeg kunne tenke meg. Er jeg ferdig? Langt i fra, nå måtte jeg jo finne ut hvilken rekkefølge jeg ville sette dem opp i. Linjene jeg valgte var Markedsføring og salgsledelse, Markedsføring og Hotelledelse. Etter mye tenking kom jeg frem til denne rekkeførlgen:

 1. Markedsføring
 2. Markedsføring og salgsledelse
 3. Hotelledelse

Jeg håper jo mest på første valget, så det blir spennende å se om jeg får noe svar på mandag. Er litt rart å si det, men jeg gleder meg nesten litt til hvis jeg kommer inn. Ønsk meg lykke til så skriver jeg hvordan det går når jeg vet. :)

 

Har du noe erfaring med markedshøyskolen?

 


Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits