Fadderuken på Markedshøyskolen :)

Hei :)

På lørdag var avsluttningsfesten for fadderuken på markedshøyskolen. Men det har også skjedd utrolig mye morsomt ellers denne uken. Den startet forrige mandag da vi først ble delt inn i faddergrupper, deretter dro vi på Egon i Karl John og begynte drikkingen. Etter dette dro vi til Klingenberg Kino for å få litt info av bland annet rektor, her hadde vi også 1 minutt stillhet etter 22.07.11. Da vi var ferdig der dro vi til skolen for å ordne med studentkort. Så Dro vi hjem til 2 av fadderene våre på vors. 

Tirsdag var det ut til Langøyene i Oslo :) Her var ikke jeg med, men har hørt av de som var med at det var utorlig morsomt :D

Onsdag var det pub til pub. Trenger jeg å si mer? Vi gikk fra pub til pub i Oslo og hadde forskjellige oppgaver vi måtte gjøre for å få poeng. det gikk også å få ekstra poeng. Vi endte tilslutt opp på skolen igjen i Hvelvet som er studentpuben på skolen.

Torsdag var det piratcruise her var det for de som hadde kjøpt billetter på forhånd en båttur med mye gøy. Alle var selvfølgelig utkledd som pirater. jeg var ikke med her, men på et vors på Frogner.

Fredag skjedde det ikke så mye, men på lørdag var det full fest. Jeg klarte da selvfølgelig å bli syk til dette og var ikke med. Men jeg har hatt en kjempe uke selv om. Jeg vil absolutt anbefale å begynne her, ikke bare pga. fadderuken, men også fordi det er en kjempe bra skole.

Høstmoten ;)

Hei!

Jeg har ikke glemt dere, men det er så mye som har skjedd i det siste ;). Nå kommer høsten med stormskritt og for mange er det en god ting, for noen ikke. For de som har fulgt med på høstmoten er det utrolig mye fine ting. Her tenkte jeg å gi en liten smakebit på noe av det vi kan gå rundt i når høstkulden setter inn. Jeg synes Nelly.com har veldig mye fint, så jeg tenkte å vise dere noen av dems høstnyheter. Enjoy :DHer er noen av høstnyhetene fra Nelly.com, hva synes du? Mye fint å kjøpe.Liten oppdatering ;)

Hei!

Kom på nå nettopp at det i dag er en måned siden jeg startet denne bloggen. Jeg synes det har gått utrolig fort og jeg har laget mange fine innlegg siden da. Morsomt å se hvor mye egentlig bloggen har utviklet seg siden da og hvor mange flotte lesere og kommentarer jeg har fått. Stå på videre, jeg er utrolig glad i dere alle sammen :D

 

Fadderuken :D

Hei!

Jeg beklager at jeg ikke skrev noe i går, men skolen begynte da og også fadderuken som de kaller Into Campus. Det er hele denne uken og det skjer utrolig mye morsomt. I går var jeg ikke hjemme før nærmere tolv, så der har dere årsaken til null blogging :). Det er veldig mye aktiviteter som skjer resten av uken, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget. Men her kommer ett lite innlegg om hva som kommer til å stå på planen min denne uken, og som allerede har gjort det.

Into Campus

Dette er eventet på starten av året som skal gi deg som student muligheten til å bli kjent med skolen, medstudenter og foreleserene. Denne uken er det mye som skjer. For å nevne noe er det konserter, båtturer og morsomme aktiviteter + mye, mye mer. Det blir nesten som en liten mini russetid stappet inn i en uke. ;) 

Jeg kommer med en oppdatering i slutten av uken og forteller hvordan det har vært :DTil dere!

Hei!

Dette innlegget tenkte jeg å dedikere til alle dere supre lesere. I det siste har antall lesere på bloggen min omtrendt skutt i været. Og mange kommentarer har det også blitt. Jeg vil derfor personlig takke alle som leser og kommenterer på bloggen min. Med tanke på at jeg har hatt bloggen under en måned, har over 100 lesere og fått inn over 120 kommentarer er jeg kjempe fornøyd med hvordan dette har utviklet seg. Stå på videre og varm et lite bloggerhjerte :) Her kommer et lite inspirasjons bilde :)

Liker du?

Hei!

I dag har jeg ordnet meg nytt design :) Det tok litt tid før jeg fant det jeg ville, men det ble bra tilslutt. Jeg tenkte jeg nå skulle spørre alle dere fantastiske lesere om hva dere synes om det nye designet mitt :) Er det noe dere synes jeg skal endre på? Vel her kommer et bilde av designet :) Enjoy!Light is a beautiful thing!

Hei!

Tenkte å komme med et lite innlegg nå når natten har senket inn. Jeg følte for å ha det litt koselig på rommet mitt, så jeg tente noen lys. Fant så ut at jeg skulle ta noen bilder av det for jeg synes det er så fint med levende lys. Så nå tenkte jeg å vise de nye bildene jeg har tatt. Håper dere liker de, og skriv gjerne hva du synes i kommentarfeltet. Enjoy!Bildene er tatt med Nikon D50 og redigert i photoshop.

Blomsterplassen ;)

Hei!

I går var jeg og noen vennninner en tur i Oslo, og jeg hadde selvfølgelig med meg kamera. Vi gikk en tur opp til Domkirken hvor det ligger utrolig mye blomster på siden etter 22.07.11. Og her måtte jeg stoppe opp og ta noen bilder. Noen av disse tenkte jeg å vise dere nå, så her kommer noen av bildene av blomstene utenfor domkirken. Enjoy!Skriv gjerne hva du synes om bildene :)

De er tatt med Nikon D50 og redigert i photoshop

Liten anbefaling :)

Hei!

Det er ikke ofte jeg får post, men når jeg først får det blir jeg kjempe glad! I dag fikk jeg det nyeste Det Nye Shape Up, som jeg har ventet en stund på. Simpelthen elsker de bladene. Det står så mye nyttig om både mat, trening og mye annet innen trening og kosthold. Hvis du ikke allerede leser dette bradet anbefaler jeg virkelig å gjøre det. Her kommer noen bilder av badet. Enjoy!

Forsiden av bladet :)En av øvelsene det står om i bladet!Dette er "forsiden" til mote og skjønnhet som det står om i bladet.

Håper du synes dette ser spennende ut og begynner å lese bladet, om du ikke allerede gjør det :)

Bildene er tatt med Nikon D50 og redigert i photoshop

Lite middags-tips!

Hei!

I dag er det jeg som står for menyen her hjemme og selvfølgelig skal jeg legge ut den her. Middagen i dag er scampi med kryddersmør, guacomole og salat. Jeg starter først med vising av kryddersmøret, så guacomolen, så salaten og til slutt scampiene. 

Kryddersmør, dette trenger du:

Smør - helst ekte meierismør

Hvitløk

Det kryddere du vil ha - Jeg brukte persille.

 

Slik gjør du:

Smøret bør stå litt fremme på kjøkkenbenken før du begynner slik at det blir mykt, så du får rørt det sammen. Hakk opp persillen i smått og riv hvitløken på et rivjern eller ha den i en hvitløkspresse. Ha det i bollen med smør og rør god sammen. Jeg lot denne stå på kjøkkenbenken så ikke smøret skulle bli hardt igjen. Vanskeligere er det ikke! Guacomole - dette trenger du:

Avocado

Hvitløk

Sitronsaft

Majones

 

Slik gjør du:

Del avocadoen i to og ta ut kjøttet med en skje. Ha dette i en bolle og knus det med en gaffel. Når du har fått knust alt har du i litt majones, sitronsaft og revet hvitløk. Bland dette godt sammen og ha i mer om du synes det trengs. Dette er også veldig enkelt.
Salat - dette trenger du:

Jeg lagde en vanlig grønn salat og brukte det jeg hadde i kjøleskapet

Salat

Tomat

Paprika

Agurk

Rødløk

 

Slik gjør du:

Skjær opp alle grønnsakene og ha de i en bolle. Jeg hadde litt balsamicodressing over for å få litt mer smak. Bland godt sammen.

Scampi

Jeg har ikke marinert mine eller noe. Jeg la de utover på et papir til de hadde tint og deretter stekte dem i panne på høy varme til de ble rosa på hver side, de trenger ikke mer. 

 

Dette var dagens middag. Vel Bekomme!

Er det noe du lurer på er der bare å spørre :)

Bildene er tatt med Nikon D50 og redigert i photoshop.
Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits