Dere vil alle bli savnet!

Hei!

Jeg vet jeg har skrevet om hendelsen 22.07.11 før, men nå som alle har blitt identifisert og det ikke er flere savnet vil jeg skrive et nytt innlegg til alle dere som mistet livet denne forferdelige dagen vi aldri vil glemme. Det var 77 som tilsammen ble så brutalt tatt livet fra denne dagen. 69 på Utøya og 8 ved Regjeringskvartalet i Oslo. Jeg ønsker i dette innlegget å fortelle hvor mye dere som mistet livet vil bli savnet og hvor mye dere fortsatt er elsket av alle, selv om en del av oss ikke kjente dere. Dere mistet livet i et forferdelig angrep, men mens dere gjorde noe dere trodde på. Nemlig var politisk aktive. 

22.07.11 vi alltid bli husket av alle. Dagen lille Norge ble terrorangrepet. Jeg vil si vi kommer til å huske handlingen og de menneskeliv som gikk tapt. Men vi kommer aldri til å huske den som gjorde dette, og det håper jeg alle er med meg på. Vi vil huske handlingen men ikke den som utførte den.

Jeg fant en utrolig fin sang om denne dagen på Youtube som jeg gjerne vil dele her. 

Hvil i fred alle som mistet livet, dere vil aldri bli glemt <3

Kérastase - Nutritive

 

 Kérastase - Nutritive

Jeg beklager at jeg ikke har fått skrevet noe innlegg på noen dager, men etter alt som har skjedd i det siste følte jeg for å vente litt til jeg begynte med noenlunde vanlige innlegg igjen. I dag tenkte jeg å skrive litt om håret, og hvor mye dette faktisk betyr for oss. I alle fall er det slik med meg at ingenting er fint om jeg ikke ser bra ut på håret.

 

Et hårshampoomerke jeg har forelsket meg i er Kérastase. Dette merket er spesialister på hår og hodebunn og de har sjampo til alle og en hver. Enten du trenger en for tørt hår, farget hår, fett hår eller fet hodebunn og tørre tupper. Kérastase har for alt. Det er veldig mange produktet i dette merket så jeg kommer til å lage flere innlegg til dette temaet. Dette slik at jeg kommer gjennom alt og det ikke blir altfor mye å lese på en gang. I denne delen tar jeg for meg serien som heter Nutritive.

 

Nutritive

 

Produktene i Nutritive serien tilfører næring til tørt hår, tørt og gjenstridig hår, samt til tørt, krøllete hår. Håret blir skinnende mykt og glatt.

 

Bain Satin 1 er en næringsrik shampoo for normalt til litt tørt hår. Denne luksuriøse shampooen gir næring til håret, samtidig som den beskytter hårfibrene og gjør håret mykt, smidig og glansfullt. Denne shampooen er ideell for normalt, litt tørt eller sensitivt hår. Til denne sjampoen finnes det en kur som heter Lait Vital og en leave-in krem som heter Nectar Thermique.

Lait Vital er en næringsrik og lett kur for normalt til litt tørt hår. Denne kuren gir næring til håret uten å tynge det. håret blir mykt, glansfullt og smidig.  

Nectar Thermique er en pleiende og næringsrik varmebeskyttende leave-in krem til håret. Denne kremen gir pleie til tørt og meget tørt hår. Den motvirker brudd på hårstrå med opp til 90% ved regelmessig bruk. Leave-in kremen gir et mykt og glansfullt hår som er lett å gre og style. Denne skal ikke skylles ut. 

 

Bain Satin 2 Shampoo, denne er for tørt og sensitivt hår. Denne næringsrike shampooen renser og behandler håret fra rot til spiss.Silikon derivater og glukose proteiner glatter ut hårfibrene og gjør håret mykt, smidig, glansfullt og lett. Til denne shampooen finnes balsamene Masquintense for fint hår/tynt hår og Masquintense for tykt hår.

Masquintense for fint/tynt hår er designet for svært tørt, sensitivt og skadet hår. denne hårkuren etterlater håret glatt, silkeaktig, mykt og utrolig glansfullt.

Masquintense for tykt hår er en intensiv og næringsrik kur for tykt, svært tørt og sensitivt hår. Denne behandlingen gir optimal næring til håret fra rot til spiss. Håret blir glansfullt og mykt. Denne harkuren er formulert med proteiner og glukose som omvandler tykt og tørt hår til mykt, smidig og lett hår. Kuren er laget med spesielt utvalgte ingredienser som gjenoppretter hårets naturlige glans.

 

Bain Satin 3 shampoo er for meget tørt og sensitivt hår. denne er enda merpleiende , og renser og behandler enda mer enn Bain Satin 1 og 2. Til denne shampooen kan du bruke en hårkur som passer til ditt hår.

 

Bain Oléo-Relax Shampoo er en utglattende shampoo som skal hjelpe og kontrollere krusete, krøllete og uregjerlig hår. Denne gir en umeddelbar glatthet, opptimalt med næring og har en Anti-Frizz effekt. Håret blir mykt, silkeaktig og får et langvarig volum og kontroll over krøllene. Bain Oléo-Relax inneholder ingredienser som glatter ut og gir næring til håret. Til denne serien finnes også Oléo-Relax Nutri Huile + Anti-Frizz, Masque Oleó-Relax, Masque Oléo-Relax Slim og Masque Oléo-Relax Nuit. 

Oléo-Relax Nutri Huile + Anti-Frizzer et utglattende serum som kontrollerer fint, tørt, krusete og uregjerlig hår. Den har en mykgjørende formel som gjør håret silkemykt og mer håndterbart, samtidig som den gir en fantastisk glans. Håret blir mykere og får langvarig volum og kontroll.

 

Masque Oléo-Relax er en utglattende hårkur for tørt og krusete hår. Dens formel og ingrediender vil gjøre håret mykt og silkeaktig. Anti-Frizzen vil hindre at krusen kommer tilbake i fuktig vær. 

Masque Oléo-Relax Slim er en hårkur for dem med tykt, tørt og krusete hårtyper. Denne kuren vil hjelpe til å gjøre håret mykt og silkeaktig, samtidig som den hjelper til med å redusere hårets volum. Den har en trio av oljer i seg som styrker, gir kontroll og slanker hårets fibere. Håret blir mykt, mer håndterbart og får en 24 timers anti volum og anti krus beskyttelse.

Masque Oléo-Relax Nuit er en næringsgivende leave-inn kur med gjenoppbyggende virkning til meget tørt og rebelsk hår. Den har en 72-timers Anti-Frizz beskyttelse og pleier håret ditt mens du sover. Denne påføres i vått eller tørt hår om kvelden og skal ikke skylles ut.

 

Bain Oléo-Curl shampoo er for tørt og krøllete hår. Den har en næringsrik formel og gjør håret smidig, lett, mykt og skinnende fra rot til spiss. Den definerer også krøllene og beskytter mot fuktighet, temmer håret og gjør det krusfritt. I denne serien finnes også produktet Masque Oléo-Curl Intense.

Masque Oléo-Curl Intense er en kur som er ekstra næringsrik. Den kontrollerer håret og gir definerte krøller. Dette er en gjennomtrengende kur som gir nytt liv til dine krøller. Den er formulert spesielt for krøllete hår og designer for å gi fuktighet og næring til krøllene. Du får en bedre kontroll og mer definerte krøller med denne kuren, i tillegg til skinnende glans.

 

Alle kurene til Kérastase kan også brukes  som balsam. Da tar du litt på en finger og tar det ut i hele håret. La det virke 2-3 min. og skyll ut. Dette hjelper utrolig mye og du får et skinnende, blankt og mykt hår.  

Kérastase får du kjøpt hos de fleste frisørsalonger. Der dette merket selges er de veldig opptatt av at du skal få den riktige shampooen og balsamen for ditt hår. Mange bruker shampoo og balsam fra matbutikk og lignende fordi de mener dette er billigere. Dette er ikke sant. Med frisørshampooen skal du bare bruke shampoo på størrelse med en ert, men du kan gjerne vaske håret flere ganger. Jeg bruker dette merket selv og vasker håret mellom annenhver dag og hver dag. Da har jeg shampooen i rundt ett halvt år, kanskje lenger. I en av frisørsalongene jeg jobbet i en gang regnet vi ut hvor mye hver vask kostet hvis du har shampooen i ett halvt år, det ble langt under 1 kr. pr. vask. Men dette kommer an på hvor du kjøper den og hva prisen er. 

Kan nesten ikke tro det!

Det er helt sykt det som har skjedd på under ett døgn i Oslo og på Utøya i Norge. Da jeg gikk å la meg i går var tallene 7 omkommet etter bomben i Oslo og rundt 9,10 skutt og drept på Utøya. Jeg synes dette er helt forferdelig, og har nesten ikke sovet i natt. Men da jeg våknet i dag og så at tallet på antall drepte på Utøya har steget til 84 og tilsammen både Utøyatragedien og bomben i Oslo har krevd 91 liv. Da jeg så dette visste jeg ikke hva jeg skulle

gjøre, si eller tenke. At én mann kan være så ondskapsfull og ta så mange menneskeliv, det er helt sykt.

 

Det er greit at man ikke er enig i den politikken som drives i Norge, men det er langt i fra greit å vise dette ved å avfyre en bombe midt i Oslo sentrum og dra til Utøya og skyte ned uskyldige ungdommer. Bare tenk på den helvetestelefonen alle foreldre som har mistet noen får også får de vite at sønnen eller datteren deres er omkommet i en slik tragedie. Ingen foreldre skal trenge å få slike telefoner. Derfor vil jeg oppfordre alle til å tenne lys for alle de omkomne, de skadde og selv de som klare seg, for alle sammen både i Oslo og på Utøya har vært med på noe dramatisk og traumatisk som de aldri vil glemme. Jeg er så lei meg for at dette har skjedd med lille en gang trygge Norge. Og fatter ikke at dette er verket etter én gal manns handling. Dette er en trist dag å være nosk.

 

Hvil i fred alle som mistet livet etter disse to forferdelige tragediene. Vi tenker på dere og vil aldri glemme.

Hva skjer?

Dette innlegget skulle egentlig handle om noe helt annet, men med tanke på det som skjedde i går fredag 22.07.11 så velger jeg å skrive om det istedenfor. Dagen i dag startet for meg som mange andre sin nemlig på ferie. Jeg er i Spania og aner ingen fare da plutselig VG, Dagbaldet, Nrk og mange andre aviser og nyhetskanaler skriver om det forferdelige bombeangrepet i Oslo. Herregud er min første tanke. Og med ett begynner man å tenke på hvor mange ganger man selv har vært i Oslo rundt den tiden og der det skjedde. Det er rett og slett helt uvirkelig. At noe slikt kan skje i Norge? Nei, det har mange aldri trodd kom til å skje. Likevel skjedde det. Og ikke bare der. Litt senere på kvelden kommer det melding om skyteepisode på en undomsleir ute på en øy. Det er helt sinnsykt at noen kan finne på å gjøre noe slikt med undgommer. Og helt vanlig mennesker som er på sommerleir og jobb.

 

Mine tanker og kondolanser går til alle de pårørende som har mister noen, har noen som er skadd og de som savner noen. Dere er alle i mine tanker og hjertet mitt. Norge vil aldri bli det samme etter dette. Men vi må stå sammen og ikke la oss knekke!

Sommer og sol!Sommer og sol

 

I går kveld dro jeg til Spania. Vi kom frem midt på natten, det var bekmørkt og vi så ikke så mye av hvordan det så ut her. Men da vi i dag våknet opp til strålende sol, knall blå himmel og sikkert rundt 30 grader varmt fikk vi se. Og da er det ikke helt feil å våkne til denne utsikten.Etter å ha spist litt og slappet av gikk vi ned til sentrum for å begynne å bli litt mer kjent, ettersom vi ikke har vært her før. Byen vi er i heter Villajoyosa og virker veldig hyggelig.

 

Litt fakta om byen.

Villajoyosa er en av de få ekte spanske byene som ligger langs Costa Blancas kyst. Denne byen skiller seg ut med de fargerike husfasader, og dette er en by du sent vil glemme. Vandrer du gjennom gamlebyen vil du oppleve trange smug uten trafikk, husene i alle de utrolige fargene, spanske barn som leker i gatene, de gamle damene som passer dem fra stolene sine i skyggen, ingen butikker og går du der på kvelden kan du være heldig og se sigøynerne danse og synge i gatene. Alt dette ligger bare et steinkast unna alt annet en trenger for å få en komplett ferie; restauranter, butikker, apotek, offentlige kommunikasjoner, legesenter, og selvfølgelig den fantastiske stranden.

 

 

Villajoyosa feirer også hvert år fra 24.7-31.7 en nasjonalt anerkjent fiesta, for sin frigjøring fra arabenes (morenes) okkupasjon av området i år 1536.

 

Etter en lengre tur ute har vi nå sett litt mer av byen og jeg tok en del bilder som jeg tenkte å vise dere. Alle bildene jeg legger ut i dette innlegget har jeg tatt selv.

 

Ettersom jeg ikke har vært her mer enn en dag kommer jeg tilbake senere med flere detaljer på hvordan det er her når jeg har sett og opplevd litt mer.

 

Tusen takk for mange fine år

Harry Potter

I går var jeg å så siste del av Harry Potter and the Deathly Hallows. Av respekt til de som ikke har sett den enda kommer jeg ikke til å fortelle noe om den.

 

Helt siden 1999 da jeg var 7 år og den første Harry Potter boken, Harry Potter and the Philosopher´s Stone kom ut på norsk og frem til i går da jeg så den etterlengtede og kanskje fryktede Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 på kino har jeg vært fan. Jeg som mange andre vil si at Harry Potter har fulgt meg gjennom oppveksten og var en del av barndommen min. Så jeg må si det er veldig trist og rart at det nå er over. At det ikke vil komme flere filmer og bøkr om den store trollmannen Harry Potter.

 

Mange lurer sikkert på hva de skal finne på nå. Det er jo sinnssykt at det har tatt 12 år siden den første boken kom ut på norsk og frem til nå hvor den siste boken har kommet ut på kino. Jeg har lest bøkene flere ganger og sett filmene frem til den sjette så mange ganger at jeg har kommet ut av telling. Og nå kommer det ikke mer om denne trollmannen vi alle har blitt så glad i.

Jeg husker da jeg var liten og første bok kom ut, da vi alle samlet oss rundt og hørte på mammas høytlesing. Helt frem til jeg ble så stor at jeg begynte å lese bøkene selv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest bøkene, men de er like underholdene og spennende hver gang. En tidløs serie som alle som var barn på 90-tallet husker, men aldri vil glemme.

 

Har du ikke sett den siste filmen er det å anbefale, det var virkelig den perfekte slutten.

Stieg Larsson - Millenniumtrillogien

 

Stieg Larsson - Millenniumbøkene

 

I dette innlegget tenkte jeg å skrive om en bokserie som sikkert veldig mange har lest og sett filmene til. Jeg skal i dag skrive litt om bøkene, som virkelig er å anbefale om du ikke har lest dem.

Stieg Larsson ble født 15 august 1954. Han var en svensk forfatter, journalist og redaktør. Handøde 9 november 2004. På 2000 tallet skrev han krimromanene under samlernavnet Millenium-serien. Denne handler om det umake paret Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander. Ingen av Larssons bøker ble utgitt før hans død, men da boken Män som hatar kvinnor 2005 org. tittel kom ut et år etter hans død ble den umiddelbart en bestselger. Det har til sammen blitt utgitt tre bøker i denne serien, og den fjerde ble påbegynt da Larsson brått døde av et hjerteinfarkt. Familien ble da enige om at denne ikke skulle publiseres fordi ingen kunne skrive som ham. De tre utgitte bøkene i denne serien heter orginalt:

-       Män som hatar kvinnor 2005

-       Flickan som lekte med elden 2006

-       Luftslottet som sprängdes 2007

De norske bøkene heter:

-       Menn som hater kvinner 2006

-       Jenta som lekte med ilden 2007

-       Luftslottet som sprengtes 2007.

 

Bok 1 Menn som hater kvinner

Handlingen

 Mikael Blomkvist, en journalist og medeier i  tidsskriftet Millennium blir dømt til  tre mnd.  fengsel. Dette for å ærekrenke industrimannen Hans-  Erik Wennerström. Årsaken var en artikkel  Blomkvist skrev om Wennerström i Millennium. For at  det  ikke skal bli altfor mye oppstyr slutter Mikael  i Millennium og får deretter en  merkelig telefon av en  advokat i Hedestad som vil at Mikael skal komme opp dit  og møte hans klient.

Klienten er ingen ringere enn Henrik Vanger den tidligere direktøren i det en gang så store Vanger-konsernet. Mikael bestemmer seg for å dra opp dit og høre på hva denne Henrik Vanger har å si, og får høre en historie helt utenom det vanlige. I 1966 forsvinner Henrik Vangers slektning Harriet Vanger sporløst. Snarere 40 år har gått og forsvinningen hennes er fortsatt et mysterium. Henrik Vanger er overbevist om at hun har blitt myrdet av en i familien.

Han vil at Mikael skal gjøre et siste forsøk på å finne ut hva som skjedde nå som alle andre har gitt opp. Men dette må holdes hemmelig, så for å dekke over skal Mikael samtidig skrive Henrik Vangers biografi. I gjengjeld skal Mikael få en belønning han ikke kan si nei til. Etter hvert får Mikael hjelp av hackeren Lisbeth Salander. Sammen klarer de å løse den 40 år gamle gåten, men finner ut at den både er skremmende og grotesk.

 

Bok 2 Jenta som lekte med ilden

Handling

 

Mikael Blomkvist er tilbake i Millennium etter ett år i Hedestad. Millennium ansetter nå en ny journalist Dag Svensson, på frilansbasis for å utrede forbindelsene mellom forskjellige kjente personer og tilfeller av trafficking fra Øst-Europa. Samtidig arbeider Dags samboer Mia Bergman på sin doktoravhandling om kvinnemisshandling og de to har et tett samarbeid.

Samtidig får vi lese om Lisbeth Salander som lever en lenger tid i utlandet etter å har fått tak i en hel del penger på ulovlig vis. Etter en stund vender hun tilbake til Sverige, men selv om hun nå er økonomisk uavhengig har hun fortsatt problemer. Vi får både høre om hendelser som har skjedd for en tid tilbake og nå nylig.

Dag Svensson kommer stadig over navnet Zala i sin research. Lisbeth Salander hacker seg inn i Dags pc og leser at Dag har kommet over navnet Zala, et navn Lisbeth har vist om lenge. Hun bestemmer seg derfor for å besøke Dag og finne ut hva han vet om Zala. Samme kveld Lisbeth har vært på besøk hos Dag og Mia blir de funnet myrdet og Lisbeth blir hovedmistenkt. Boken ender med en kamp mellom liv og død for en far og hans datter.

 

Bok 3 Luftslottet som sprengtes

Handling

 

 To personer blir fraktet med helikopter til et  sykehus  i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salander som har blitt  skutt i hodet og levende begravd av sin egen far. Den  andre er Lisbeths far som også er livstruende skadd  etter at Lisbeth angrep ham med en øks. Lisbeth må nå  kjempe en kamp både for å overleve hodeskaden og får å  overleve sin far som ligger på et rom litt lenger ned  i samme korridor på  sykehuset. I tillegg er Lisbeth  siktet for drap på flere personer i Stockholm. 

 

Samtidig graver Mikael Blomkvist etter sannheten , for har vet at Lisbeth er  uskyldig.. mens han gjør dette får han også vite en hel del om Lisbeths fortid  som hun har prøvd å skjule en lang tid. Tilslutt må Lisbeth i retten, ender det  godt til slutt eller må Lisbeth betale for noe hun ikke har gjort? Eller har hun  gjort det?

 

Jeg mener om du ikke har lest disse bøkene, men bare sett filmene har du gått glipp av noe stor og det er bare å sette seg ned og begynne å lese. Bøkene har en spenning i likhet med filmene gjennom hele. I tillegg til at du får utrolig mye mer av historien enn det som er i filmene. Fint lesestoff å ha med seg på ferie denne sommeren.

 

 

 

 

Italia - Lido di Jesolo

Italia er et land i middelhavsregionen i det sørlige Europa. Landet er en republikk og en halvøy formet som en støvel. Det er også to større øyer Sardinia og Sicilia som hører til landet. Øyene

ligger i Middelhavet. Italia ligger mellom Middelhavet og Adriaterhavet. Italia har et innbyggerantall på 58 090 681 mennesker, og hovedstaden er Roma.

 

Årsaken til at jeg har valgt å skrive dette innlegget om Italia er fordi jeg var der for ikke så lenge siden. Jeg var på et sted som heter Lido di Jesolo. Dette stedet ligger ved byen Venezia.

 

Er du på utskikk etter et sted for både å slappe av og feste, er dette stedet for deg. Lido di Jesolo har en milelang sandstrand med gratis solsenger for hotellbesøkende, en lang gågate med masse butikker, restauranter og barer. Det er også gode transportmuligheter om en vil ta en dagstur til Venezia. Er man glad i å

 danse er det også noen klubber litt lenger unna, men det er mulig å ta taxi dit om det er ønsket. Det er heller ikke veldig dyrt der. På restaurantene koster de fleste rettene under 10 euro, altså under 80 kr. I butikkene er det heller ikke altfor dyrt, men i en del av dem kommer det an på hvor god en er til å prute hva prisen ender opp med å bli.

Da jeg var der bodde jeg på et veldig fint tre stjerners hotell som heter Hotell Vienna. Dette ligger med utsikt rett i gågaten og kort vei til stranden. Alt på et sted med andre ord. Hotellet jeg bodde på er veldig nytt og fresh. Det er mulighet for frokost på hotellet, men ikke lunsj og middag. Men så er det jo spennende å prøve ulike restauranter. Et lite minus er at de ikke er så veldig gode i engelsk i Italia, men de er veldig 

hyggelige og gjestfrie. De prøver også så godt de kan å gjøre seg forstått, og skjønne hva vi sier.

 

Et must å få med seg om du drar hit er i hvert fall Venezia, dette er en helt fantastisk by med utrolig mye å se og gjøre for eksempel shopping, ta masse bilder om du er interessert i det, eller hva med en tur i en gondol i de trange kanalene som er rundt om i hele byen?

 

I Lido di Jesolo er det også en del å finne på. Du har blant annet vannsportaktiviteter, masse spennende butikker også et akvarium som heter SeaLife og er verdt å få med seg. For en shoppingsentusiast er det en masse butikker å boltre seg i og er man ikke helt fornøyd med dette ta en tur til Venezia da vel! 

 

Det er også flere muligheter å komme seg dit på. Du kan for eksempel reise med reiseselskapet Apollo eller du kan reise på egenhånd og bestille fly og hotell hver for seg. Det sistnevnte gjorde jeg, og det sparte jeg en hel del på.

 

Med andre ord her er et sted som har det meste du måtte ønske deg og som jeg anbefaler både på det sterkeste og det varmeste. 

Glo minerals

Hei!     

Som omtrent alle andre jenter på min alder bruker også jeg sminke. Men istedenfor å kjøpe billigsminke på HM tror jeg huden har mye bedre av litt dyrere og mer eksklusiv sminke. Jeg bruker Glo minerals og er kjempe fornøyd. Etter jeg begynte med dette merket har jeg mindre porer og urenheter, noe som jeg synes er kjempe bra. Dette er en mineralsminke og er veldig lett i konsistensen. Når man bruker den får huden "puste" og blir ikke "innestengt" som mange foundationer kan forårsake.

 

Og jeg er ikke alene om å bruke Glo minerals. Den har blant annet blitt godt tatt i mot av dermatologer, plastiske kirurger og hudpleiere. Dette er fordi den er helt super etter kjemiske- og laserbehandlinger. Denne sminken behandler og pleier huden faktisk. Glo minerals har fått enormt med pressedekning hver måned og har blitt et av markedets ledende mineral makeup merker.

 

Noen av de andre fordelene med Glo minerals:

-       Anti aging

-       Beskytter huden mot frie radikaler

-       Stort utvalg i farger og produkter

-       Hudpleiende egenskaper

-       Det er vitamin C, A, K, E og grønn te i produktene

-       Naturlig solfaktor

 

Glo minerals har produkter til alle aldre og hudtyper, så du finner alltid produkter som passer for deg. Glo minerals selger ikke bare sminke, men også børster og hele børstesett i høy kvalitet. Er børstene fått mye sminke på seg kan du vaske dem under vann med litt balsam for å holde dem myke og fine.

 

Selv har jeg prøvd flere andre merker også, som L´Oreal, Maxfactor og i.d Bare Minerals, men jeg har alltid falt tilbake til Glo minerals. Jeg synes den sitter best og er enklest å påføre. I tillegg er dette en mineralsminke, som skal være veldig bra for huden. Glo minerals fås kjøpt på flere nettsider, blant annet; http://www.coverbrands.no  http://www.gloprofessional.com http://www.makestyle.no og http://www.makeupmekka.no Det finnes også noen frisørsalonger som selger dette sminkemerket.

Jeg anbefaler Glo Minerals på det sterkste.

 

Velkommen til min blogg!

Hei og velkommen til min blogg!

Her kommer jeg til å skrive om ting jeg liker. Sminke, hår, musikk og mat er noe av det jeg kommer til å skrive om. Jeg kommer til å bruke både egne bilder og bilder jeg finner på google.no for å bedre mine innlegg. Jeg håper dere vil like bloggen min. So keep tuned, så snakkes vi :)


Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits