Ny blogg :D

Hei!!

Da har jeg startet en ny blogg hvor jeg kommer til å blogge mye oftere... Vil dere førge meg er det bare å gå inn her, så håper jeg at jeg ser dere der snart :D

Dere vil alle bli savnet!

Hei!

Jeg vet jeg har skrevet om hendelsen 22.07.11 før, men nå som alle har blitt identifisert og det ikke er flere savnet vil jeg skrive et nytt innlegg til alle dere som mistet livet denne forferdelige dagen vi aldri vil glemme. Det var 77 som tilsammen ble så brutalt tatt livet fra denne dagen. 69 på Utøya og 8 ved Regjeringskvartalet i Oslo. Jeg ønsker i dette innlegget å fortelle hvor mye dere som mistet livet vil bli savnet og hvor mye dere fortsatt er elsket av alle, selv om en del av oss ikke kjente dere. Dere mistet livet i et forferdelig angrep, men mens dere gjorde noe dere trodde på. Nemlig var politisk aktive. 

22.07.11 vi alltid bli husket av alle. Dagen lille Norge ble terrorangrepet. Jeg vil si vi kommer til å huske handlingen og de menneskeliv som gikk tapt. Men vi kommer aldri til å huske den som gjorde dette, og det håper jeg alle er med meg på. Vi vil huske handlingen men ikke den som utførte den.

Jeg fant en utrolig fin sang om denne dagen på Youtube som jeg gjerne vil dele her. 

Hvil i fred alle som mistet livet, dere vil aldri bli glemt <3

Kan nesten ikke tro det!

Det er helt sykt det som har skjedd på under ett døgn i Oslo og på Utøya i Norge. Da jeg gikk å la meg i går var tallene 7 omkommet etter bomben i Oslo og rundt 9,10 skutt og drept på Utøya. Jeg synes dette er helt forferdelig, og har nesten ikke sovet i natt. Men da jeg våknet i dag og så at tallet på antall drepte på Utøya har steget til 84 og tilsammen både Utøyatragedien og bomben i Oslo har krevd 91 liv. Da jeg så dette visste jeg ikke hva jeg skulle

gjøre, si eller tenke. At én mann kan være så ondskapsfull og ta så mange menneskeliv, det er helt sykt.

 

Det er greit at man ikke er enig i den politikken som drives i Norge, men det er langt i fra greit å vise dette ved å avfyre en bombe midt i Oslo sentrum og dra til Utøya og skyte ned uskyldige ungdommer. Bare tenk på den helvetestelefonen alle foreldre som har mistet noen får også får de vite at sønnen eller datteren deres er omkommet i en slik tragedie. Ingen foreldre skal trenge å få slike telefoner. Derfor vil jeg oppfordre alle til å tenne lys for alle de omkomne, de skadde og selv de som klare seg, for alle sammen både i Oslo og på Utøya har vært med på noe dramatisk og traumatisk som de aldri vil glemme. Jeg er så lei meg for at dette har skjedd med lille en gang trygge Norge. Og fatter ikke at dette er verket etter én gal manns handling. Dette er en trist dag å være nosk.

 

Hvil i fred alle som mistet livet etter disse to forferdelige tragediene. Vi tenker på dere og vil aldri glemme.

Hva skjer?

Dette innlegget skulle egentlig handle om noe helt annet, men med tanke på det som skjedde i går fredag 22.07.11 så velger jeg å skrive om det istedenfor. Dagen i dag startet for meg som mange andre sin nemlig på ferie. Jeg er i Spania og aner ingen fare da plutselig VG, Dagbaldet, Nrk og mange andre aviser og nyhetskanaler skriver om det forferdelige bombeangrepet i Oslo. Herregud er min første tanke. Og med ett begynner man å tenke på hvor mange ganger man selv har vært i Oslo rundt den tiden og der det skjedde. Det er rett og slett helt uvirkelig. At noe slikt kan skje i Norge? Nei, det har mange aldri trodd kom til å skje. Likevel skjedde det. Og ikke bare der. Litt senere på kvelden kommer det melding om skyteepisode på en undomsleir ute på en øy. Det er helt sinnsykt at noen kan finne på å gjøre noe slikt med undgommer. Og helt vanlig mennesker som er på sommerleir og jobb.

 

Mine tanker og kondolanser går til alle de pårørende som har mister noen, har noen som er skadd og de som savner noen. Dere er alle i mine tanker og hjertet mitt. Norge vil aldri bli det samme etter dette. Men vi må stå sammen og ikke la oss knekke!

Velkommen til min blogg!

Hei og velkommen til min blogg!

Her kommer jeg til å skrive om ting jeg liker. Sminke, hår, musikk og mat er noe av det jeg kommer til å skrive om. Jeg kommer til å bruke både egne bilder og bilder jeg finner på google.no for å bedre mine innlegg. Jeg håper dere vil like bloggen min. So keep tuned, så snakkes vi :)


Hei!
Her kommer jeg til å skrive om ting og tang som interesserer meg.

arkiv


November 2011
Oktober 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


 • Blogg
 • Foto
 • Hair and make-up
 • Interiør
 • Mat
 • Mote
 • Reise
 • Skole
 • Underholdning

 • favoritter


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:


  caroline maria bloglovin

  hits